Napelem

Napelem

Prémium minőség, gyártói és teljesítménygaranciával

Kompletten vállaljuk napelemes rendszerek kiépítését vállalati, közületi és társasházi ügyfeleknek egyaránt, prémium minőségű eszközök beépítésével. Elvégezzük a teljes engedélyezési, tervezési és kivitelezési folyamatok lebonyolítását.

Szolgáltatásaink, valamint a Lakossági Napelemes rendszer (HMKE) kiépítésének folyamata:

Személyes szaktanácsadás:

Tapasztalt kollégáink segítségével megtaláljuk a partnereink számára legkedvezőbb megoldásokat. Pontos tájékoztatást adunk a szabvány szerint előírt követelményekről, valamint a teljes folyamat lebonyolításáról, ezáltal leendő partnereink is felkészülhetnek a kivitelezésre.

Létesítményfelmérés:

Térítésmentesen felmérjük a fejlesztéssel érintett létesítmény fogyasztási igényét és fizikai adottságait. A rögzített adatok alapján javaslatot teszünk a legmegfelelőbb megoldás kiválasztására.

Rendszerterv készítés:

Teljeskörű, részletes rendszertervet készítünk az általunk javasolt rendszer műszaki felépítésére és fizikai kivitelezésre.

Ingyenes árajánlat készítés:

A kész rendszerterv alapján díjmentesen elkészítjük az általunk javasolt rendszerre vonatkozó árajánlatot.

Teljeskörű engedélyeztetés:

Rendszereinket teljeskörű ügyintézéssel kivitelezzük, melynek következtében partnereinket megkíméljük az adminisztratív és bürokratikus ügyintézéstől.

Kivitelezés:

Magasan képzett szakemberekből álló szerelő csapataink, a lehető legjobb minőségben, minden magyar szabályozásnak megfelelő kivitelben végzik rendszereink kiépítését.

Készre jelentés az áramszolgáltató felé a kivitelezés befejezését követően:

A fizikai telepítést követően lejelentjük az áramszolgáltató felé, hogy a rendszer elkészült és üzemképes.

Rendszerfelügyelet:

Az általunk vállalt jótállási időn belül távfelügyeleten ellenőrizzük az általunk épített rendszerek zavartalan működését és szükség esetén azonnal gondoskodunk bármilyen nemű garanciális hibaelhárításról.

Áramszolgáltató által elvégzett feladatok:

Mérőóra csere, rendszer üzembe helyezése

Napelem modul

Az általunk forgalmazott napelemek prémium minőségű európai vagy kínai gyártók termékei, mint a LUXOR-Solar, SolarWatt, LG, Hyundai, Trinasolar, CanadianSolar, JA Solar, QCELLS vagy a REC. Ezen termékek gyártói garanciaideje 10-15 év között, valamint teljesítménygarancia ideje 20-30 év között változik, amely időtartam elteltével is 80-85% hatásfokú termelést garantálnak gyártói partnereink.

Inverter

Invertereink prémium minőségű európai és kínai gyártók termékei, úgy mint az ABB, Fronius, SolarEDGE, SAJ vagy a HUAWEI. Ezek a gyártók 5-10 év gyártói garanciát vállalnak termékeikre, amely garanciák minden esetben bővíthetőek akár 25 évre is.

Tartószerkezet

Tartószerkezeteink prémium minőségű német gyártású termékek, mint a K2-Systems vagy a Schletter. Ezekre a termékekre 10-12 év gyártói garanciát vállalnak.

Napelemes kiserőművek kivitelezése

Igény esetén vállaljuk a szükséges engedélyekkel rendelkező kiserőmű projektek kivitelezését is. 

Ezek olyan projektek, melyek mérete nagyobb, mint 50,1kW, de nem haladja meg az 50MW- ot, illetve a projekt rendelkezik az alábbi érvényes engedélyekkel:

  • Hálózati csatlakozási engedély
  • KÁT/METÁR állami áramátvételi határozat
  • Érvényes építési engedély
  • Érvényes környezetvédelmi engedély

Ilyen igény esetén biztosítjuk a teljes kivitelézési munkák elvégzését, ami magában foglalja az engedélyekben szereplő eszközök beszerzését és szabályszerű beépítését, illetve a rendszer beüzemelését. Opcionálisan tudunk segíteni a rendszer hálózatra csatlakoztatásában is.