Vállalat

SKITUS

A SKITUS Energy Kft. – amely a SKITUS Csoport tagja – egy dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonú vállalat, amely komplexen tervezői, kivitelezői és karbantartói szolgáltatásokat végez az épületvillamosság, energetika, gépészet, valamint az építőipar egyéb területein. Mint megbízható és innovatív szereplő a piacon, a SKITUS Energy Kft. kiterjedt szakértelmével és a legmagasabb színvonalú, komplex szolgáltatásokkal járul hozzá legkülönbözőbb projektek megvalósításához. A SKITUS Energy Kft. tehát nem csupán egy vállalat, hanem egy stratégiai partner Ügyfelei számára. Célunk, hogy a jövőt szem előtt tartva a legmagasabb szinten ötvözzük a hatékonyságot, fenntarthatóságot és a műszaki fejlődést.

Cégcsoportunk Magyarországon kívül számos európai országban van jelen és áll partnerei rendelkezésére. Büszkék vagyunk, hogy országhatároktól függetlenül tudjuk a legmagasabb szinten kielégíteni ügyfeleink igényeit. Az eddigi üzletpolitikánknak megfelelően további országokra tervezzük kiszélesíteni tevékenységünket.

A SKITUS számokban

A SKITUS Magyarországon kívül saját vállalatokkal van jelen Szlovákiában és Csehországban, valamint különböző projektjeink vannak Németországban, Ausztriában és Olaszországban.

550
PROJEKT
160
PARTNER
450
MUNKAVÁLLALÓ