Gyengeáram

Gyengeáram

A biztonság az első

Irodaházak, ipari létesítmények, bevásárlóközpontok, közintézmények és egyéb objektumok gyengeáram alapú rendszereinek felmérését, tervezését, engedélyeztetését és teljeskörű kivitelezését végezzük a legmodernebb és leghatékonyabb technológiák felhasználásával.

A tervezés során figyelembe vesszük a különböző már meglévő, vagy kiépítendő rendszereket, hiszen ezen rendszereknek egymással összhangban, zavartalanul kell működniük.

Vállalatunk az alábbi felhasználási területeken végez gyengeáram rendszerek kiépítését:

Kamera rendszer

A legmodernebb, hosszútávon megbízható, professzionális kamerarendszerek felmérését, tervezését és telepítését végezzük, legyen szó cégekről, ipari létesítményekről vagy közintézményekről.

Beléptető rendszer

Az általunk kiépített beléptető rendszerekkel nem csak az adott területre való be- és kilépést szabályozhatja, de a munkaidő-nyilvántartást is egyazon rendszeren belül kezelheti. Vevőink igényei alapján akár biometrikus azonosítást is biztosíthatunk.  

Az adott ingatlan adottságainak, valamint a Megbízó igényeinek megfelelően megoldást biztosítunk az egyszerűbb, egy ajtós beléptető rendszerektől egészen az összetettebb, rendszám felismerőkig, forgóvillákig, különböző sorompós rendszerekig bezárólag.

Tűzvédelmi rendszer

A tűzjelző rendszerek kiépítését a fentiekhez hasonlóan szintén minden esetben helyszíni felmérés előzi meg. Szakembereink a maximális biztonságot, a megrendelő igényeit és az ingatlan adottságait szem előtt tartva tervezik meg és építik ki a legmegfelelőbb tűzvédelmi rendszert. Rendszereink között megtalálhatók egészen a nagyméretű, ipari alkalmazásokig bezárólag bármilyen típusú rendszer. 

A tűzjelző rendszereket a jogszabálynak megfelelően rendszeresen ellenőrizzük, napi, havi, háromhavi, féléves és éves gyakorisággal. A folyamatos ellenőrzéseket az üzemeltetési naplóban dokumentáljuk.

Sorompók

Az általunk kiépített automata sorompók tökéletes megoldást nyújtanak kis, közepes- és nagy forgalmú áthaladási területek irányítására, felügyeletére. Sorompóink egyszerűen vezérelhetőek, ezáltal könnyen és biztonságosan használhatóak. 

Vállalatunk az egyes rendszerek kiépítése után igény esetén azok biztonságos üzemeltetését és karbantartását is vállalja!